Marisca Boers Nieuweboer

Geboren in Hoorn en opgegroeid in Wervershoof. Na 10 jaar in Amsterdam te hebben gewoond en gewerkt is zij 22 jaar geleden weer teruggekomen in “Westfriesland’. In 1994 is zij in  Medemblik getrouwd met haar grote liefde Michel Boers. Samen kregen zij 3 prachtige zonen. Na jarenlange ervaring op de catwalk als mannequin en ladyspeaker, was Marisca toe aan een nieuwe uitdaging. Dat werd gevonden in haar werk als BABS (Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand) van de gemeente Medemblik. Het begon met het huwelijk van haar broer en schoonzus, wat een fantastische ervaring om 2 mensen die van elkaar houden, ECHT te mogen verbinden!

Verbinding is alles, samengebundelde kracht = samen sterk maar toch buigzaam…..

Meer over Marisca;

Ik ben gek op de liefde en verslind boeken die de liefde beschrijven. Wel meer dan 500 liefdesverhalen heb ik gelezen, van bouquetreeks tot klassieke literatuur en die ervaring inspireert mij om van jullie liefdesverhaal een persoonlijke ‘love story” te schrijven! Marisca Boers houdt van mensen, álle mensen. Zij kent geen vooroordelen jegens kleur, geloof, achtergrond of sekse. Door mijn jarenlange ervaring als model en mannequin heb ik geleerd om flexibel te zijn in tijd, afstand en persoonlijke voorkeuren van mijn cliënten en opdrachtgevers.

Marisca Boers;  meer dan alleen trouwambtenaar;

  • Persoonlijke begeleiding
  • Contacten en ideeën
  • Flexibel en open minded
  • Beheersing van moderne talen en een klein woordje Spaans, Pools en Macedonisch(Ik begroet graag buitenlandse gasten persoonlijk in hun eigen taal zodat ze zich thuis voelen bij jullie ceremonie)
  • Spreker – gastvrouw
  • Stylist – visagist – kleuradviseuse
  • Niet regio gebonden

Marisca over Babs zijn: Ik zie het als een cadeau van het leven dat ik mensen officieel aan elkaar mag verbinden. Met een grote glimlach schrijf ik dit omdat het iedere keer weer een unieke, bijzondere ervaring is en ik daar ontzettend dankbaar voor ben.

Ik hou van:

Mijn man, onze zonen, onze katten Ik ben gek op koken, wandelen, dansen, lezen, schrijven, reizen, mijn familie en mijn vrienden, wijn & chocolade, de zon en de zee en ik hou van mijn werk.

Ook te boeken: een Magisch moment in Macedonië:

…… voor het aanzoek……… …….òf het huwelijk…….. met al haar bijzondere gasten, jullie dierbaren!